Gehaakte en gebreide poef

Met de gebreide poef of de gehaakte poef haal je net wat meer sfeer en warmte in huis. Heerlijk om de voeten op te leggen of handig als extra zitplaats. Voor onverwachts bezoek of voor de kinderen. Daarnaast kan een mooie poef het interieur een extra uitstraling geven.


Gebreide poef

Kan dat, een gebreide proef kopen? Ja, wanneer jij echt iets unieks in huis wilt dan is een poef die gebreid is net even wat anders. Je ziet ze niet vaak en dat maakt de gebreide poef dan ook zo bijzonder. De zachte stoffering maakt het net even wat aantrekkelijker en nodigt uit tot zitten, liggen of lekker hangen. Bestel hem voor jezelf, je partner, je kind, een familielid of vriend. Een gebreide poef of een gehaakte poef valt altijd in de smaak en doet het goed in de woonkamer, zitkamer, slaapkamer of hobbykamer. Ze zijn leverbaar in het rond of in het vierkant en hebben een comfortabele afmeting.


Wat is het verschil tussen een gehaakte poef en een gebreide poef?

Een poef gebreid of een poef gehaakt, wat is het verschil? Breien gebeurt met twee naalden, haken met één naald. Bij een breiwerk hangen de steken op de onderliggende steken en zijn afhankelijk van elkaar. Bij het haken zijn de steken alleen afhankelijk van de zijkanten. Met haken kunnen vrijere vormen gemaakt worden. En het resultaat? Breiwerk is rekbaarder dan haakwerk. Haakwerk is weer zwaarder maar ziet er luchtiger uit. Beiden zijn mooi om te zien maar dit kan heel persoonlijk zijn. Gelukkig is onze keus groot en bestel je aan de hand van duidelijke foto's.


Gehaakte poef kopen

De poef gehaakt heeft uiteraard een mooi gehaakt patroon en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het warme katoen brengt meer sfeer in je woning en is in nagenoeg ieder interieur te gebruiken. Door een of meerdere kleuren te combineren speel je in op je huidige indeling of breng je net wat meer accent aan. Liever een gebreide poef kopen? Ook dat kan. Bij bestelpoef.nl vind je altijd de geschikte poef voor jou, in elke gewenste kleur. Geknoopte poef, gebreide poef of gehaakte poef, laat je verassen door ons groot assortiment. Je bestelling wordt snel geleverd en je hebt 14 dagen bedenktijd. Maar wij weten zeker dat je na één dag al verkocht bent aan je nieuwe poef.