Vierkante poef

Moderne vierkante poef

Een vierkante poef is geschikt voor ieder interieur. Of je nou voor strak, modern, eigentijds, stijlvol of retro gaat: het past altijd. Het grote assortiment met de vele verschillende kleuren zorgt ervoor dat jij altijd de geschikt vierkante poef vindt.

Vierkante poefs

Een vierkante poef is multifunctioneel. Het is niet alleen een mooie aanvulling op je interieur, maar ook als voetensteun of als extra zitplaats is het ideaal. Handig wanneer je onverwacht bezoek krijgt. Maar ook kinderen zijn dol op de poef. Poefs zijn er in verschillende afmetingen en vormen. De poef die vierkant is wordt in vrijwel iedere kamer gebruikt. Door de vorm is deze handig aan te schuiven aan ieder meubelstuk, maar ook gemakkelijk in een hoek te plaatsen. De vierkante poefs kan gebruikt worden in de woonkamer, de keuken, de bijkeuken, de slaapkamer of de hobbykamer.

Gebruiksgemak van de vierkante poef

Na een dag hard werken even lekker onderuit zakken en de voetjes omhoog. Daar leent de poef die vierkant is zich uitstekend voor. De zachte vulling zorgt ervoor dat de voeten hun welverdiende rust krijgen. Ook mensen die last hebben van spataderen of andere vaatproblemen zullen merken dat dit zal bijdragen aan een betere doorbloeding van de benen. Jong of oud, iedereen kan even lekker relaxen met een vierkante poef binnen handbereik.

Daarnaast is de vierkante poef uitstekend geschikt om als extra zitplaats te dienen. Ken je het gevoel dat je huis ineens erg vol is door onverwacht bezoek? Je hebt geen extra stoelen geregeld maar gelukkig staat daar je prachtige poef. Even bijschuiven en er wordt een extra zitplaats gecreëerd. De vierkante poefs met de stevige vulling zijn geschikt om op te zitten en bieden een prima ondersteuning. Kinderen zijn ook dol op vierkante poefs: even lekker erop zitten en je de koning of een prinses voelen. Daarom komen we ze ook veel op kinderkamers of hobbykamers tegen.

Kies jouw favoriete kleur en design

Dat een poef die vierkant is helemaal niet saai hoeft te zijn, hebben wij allang bewezen. Ze zijn trendy en in veel verschillende designs en kleuren verkrijgbaar. Donker, licht, gestreept, geblokt, voor elk wat wils en altijd een mooie vierkante poef voor jou in het assortiment.